Тејтум: Поштујем Јокића, али ја сам најбољи играч у НБА

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 10:58

Тејтум: Поштујем Јокића, али ја сам најбољи играч у НБА

Звезда Бостон Селтикса Џејсон Тејтум пун је самопоуздања ове сезоне. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Conroy Тејтум предводи Селтиксе са 27,1 поена уз 8,6 скокова и 4,8 асистенција по мечу.
Након свог петог Ол-стара трећи пик са драфта 2017. је самоуверено истакао да је он најбољи играч у НБА лиги.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Ко је најбољи играч у НБА? Ја“, рекао је Тејтум у разговору са Маликом Ендруз са ЕСПН.
Пре само годину дана Тејтум је на исто питање одговорио са – Јанис Адетокумбо, а сад је поменуо и Николу Јокића. „Имам много поштовања према многим играчима у лиги. Јанис је ту, наравно. Јокић, очигледно – освојио је титулу. Ембид, био је МВП. Лига је у добрим рукама. Заиста верујем да, сваки пут када закорачим на паркет, да сам ја најбољи играч“, додао је Тејтум.
Селтикси су тренутно лидери НБА са 43-12, па су фаворит Истока за пласман у финале лиге где су 2022. поражени у серији од Голден Стејт Вориорса 4-2.
Napoli i Barselona remizirali za Maradonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тејтум: Поштујем Јокића, али ја сам најбољи играч у НБА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.