Патрик Муратоглу поново део стручног штаба Холгера Рунеа

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 09:47

Патрик Муратоглу поново део стручног штаба Холгера Рунеа

Дански тенисер Холгер Руне објавио је данас да је обновио сарадњу са турским тренером Патриком Муратоглуом. Фото: Танјуг/John Minchillo Данац и Турчин су већ сарађивали од октобра 2022. до августа 2023. године, док је у том периоду Руне био на четвртом месту на АТП листи.
„Некада морате >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пробати различите ствари како бисте знали шта ће радити, а шта неће. У претходним месецима сам научио много о томе шта је важно за мене. Са Патриком сам остварио неке од мојих највећих победа и верујем да ће ми он помоћи да остварим своје циљеве“, написао је Руне на друштвеним мрежама.
Pep Gvardiola: Nikada ne kritikujte Halanda, imao je tešku nedelju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Патрик Муратоглу поново део стручног штаба Холгера Рунеа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.