Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 12:57

Ћута ударио на Маринику и Мирослава Алексића: Вама треба забранити да се бавите политиком и треба да одговарате кривично

Вама треба забранити да се бавите политиком и треба да одговарате кривично, навео је. Фото: PrtSc Лидер покрета Еколошки устанак и посланик Александар Јовановић Ћута оценио је да би законом требало забранити „прелетање“ на политичкој сцени, наводећи да је то „варање народа“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ћута је жестоко ударио на „прелетаче“ Маринику Тепић и Мирослава Алексића. Вама треба забранити да се бавите политиком и треба да одговарате кривично, навео је.
Иначе, Ћута је раније дошао у сукоб и са Небојшом Зеленовићем јер га овај није обавестио о потписивању декларације о заједничком деловању између странке чији је функционер, Демократске странке и Србије центар. Потом су се споречкали и око Фацебоок странице „Еколошки устанак“ са 75.000 пратилаца.
Наводно је Зеленовић украо страницу.
– Зеленовићу, како вас бре није срамота?! Зашто нам украдосте страницу?! За ово је неко крв проливао! – написао је тада Јовановић.
Nakon svih sramnih napada na državu i predsednika Vučića, sada je udario na patrijarha Porfirija i Srpsku pravoslavnu crkvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ћута ударио на Маринику и Мирослава Алексића: Вама треба забранити да се бавите политиком и треба да одговарате кривично се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.