Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 12:55

Након свих срамних напада на државу и председника Вучића, сада је ударио на патријарха Порфирија и Српску православну цркву

Слободан Ступар, идеолог Ђиласове опозиције, коме је недавно засметао протест Срба на КиМ јер није био организован против Вучића него против Куртија и његовог режима, након свих срамних напада на државу и председника, сада је ударио на патријарха Порфирија и Српску православну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << цркву. Фото: PrtSc Ступар је на друштвеној мрежи „Икс“ рекао да када, пошто очигледно верује да ће они томе допринети, буде „пао“ председник Србије Александар Вучић, пасти и патријарх Порфирије, а да ће се Српска православна црква поцепати.
– Кад падне АВ пашће и Порфирије – све патријарх ради да тако и заврши. Поцепаће се СПЦ као што су све друге православне након пада војне хунте или комунистичких режима. Превише су биле везане за „службе“ као и ова наша сад, и само је питање како и на колико делова ће се распасти – поручио је Ступар.
Фото: PrtSc Подсетимо, идеолог тајкунске коалиције „Србија против насиља“ Слободан Ступар недавно је извређао и нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића и репрезентацију када су на терен у Малаги изашли уз песму „Весели се српски роде“.
– Пева Ђоковић „Весели се српски роде“ асистирају остали из тима и организатори тв преноса то после избаце и сад те песме нема на снимку. Вероватно је сад проблем неким навијачима на нету објаснити, као и Нолету, да није добро ако немаш школе, а ни ширег образовања и културе – без трунке срама написао је идеолог Ђиласове коалиције!
Какав идеолог такви и резултати опозиције, јер једино што умеју је да мрзе и вређају све што је српско.
Zapadne službe sličnim metodama ruše Srbiju i Rusiju: Ovako se opozicionari prodaju strancima za pare i izdaju svoju zemlju (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Након свих срамних напада на државу и председника Вучића, сада је ударио на патријарха Порфирија и Српску православну цркву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.