У Србији данас облачно, местимично са кишом и пљусковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 11:01

У Србији данас облачно, местимично са кишом и пљусковима

У Србији ће данас бити умерено и потпуно облачно местимично са кишом или краткотрајним пљусковима, само ће током преподнева на северу и западу земље бити претежно сунчано, саопштио је Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Дуваће слаб и умерен северозападни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ветар, на истоку повремено јак, са температурама од минус 2 степена до 14 степени.
У Београду ће бити умерено до потпуно облачно, ујутро и током ноћи између уторка и среде са слабом краткотрајном кишом, док ће се током дана задржати углавном суво време.
Дуваће слаб до умерен северозападни ветар, са највишом дневном температуток око 12 степени.
Од четвртка се очекује осетно топлије време, за викенд поново пад температуре са падавинама.
 
Vučić za TASS o neuvođenju sankcija: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас облачно, местимично са кишом и пљусковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.