Рубљов: Ђоковић је најбољи тенисер у историји

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 10:31

Рубљов: Ђоковић је најбољи тенисер у историји

Руски тенисер Андреј Рубљов изјавио је данас, пред почетак турнира у Дохи, да је Новак Ђоковић најбољи тенисер у историји. Фото: Танјуг/Alberto Pezzali „Ђоковић је најбољи тенисер у историји. Освојио је највише Гренд слемова и био највише недеља на првом месту светске листе. Новак је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << један од најтежих противника“, рекао је Рубљов на конфренцији за медије.
Он је оценио да млађим тенисерима одлично одговара овај тренутак, јер велика тројка завршава каријере.
„Синер, Алкараз и Руне су суперталентовани. Мени је теже било да уђем у првих 100, а сада је младима много лакше. Смена је генерација. Једноставно, када сам ја почињао на Туру, Новак, Рафа, Роџер и Мари још су све освајали. Сада је другачије, у томе је разлика“, истакао је Рубљов.
Рус ће у другом колу турнира у Дохи играти са бољим из дуела Ришар Гаске – Александар Шевченко.
 
Vučić za TASS o neuvođenju sankcija: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рубљов: Ђоковић је најбољи тенисер у историји се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.