Кастиљо: Срећан сам због три бода, све смо ближи циљу – да будемо шампиони

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 12:51

Кастиљо: Срећан сам због три бода, све смо ближи циљу – да будемо шампиони

Фудбалер Партизана Денил Кастиљо изјавио је данас да је срећан што је на дебију за клуб из Хумске постигао гол и додао да је циљ његовог тима да освоји титулу у Суперлиги Србије. Фото: PrtSc/Instagram/partizanbelgrade Партизан је пре два дана на свом терену победио ИМТ резултатом 5:2 у мечу 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кола Суперлиге Србије. Кастиљо је на овом мечу постигао један гол за свој тим.
„Веома сам срећан јер сам дао свој допринос у веома битном тренутку утакмице. Срећан сам због три бода која су јако важна за тим. Све смо ближи циљу – да будемо шампиони“, рекао је Кастиљо, преноси званични сајт Партизана.
Он је истакао да је задовољан подршком навијача.
„Први пут сам играо на нашем стадиону и јако ми се допало. Осећа се подршка навијача и то нас мотивише и даје нам самопоуздање“, додао је фудбалер Партизана. Кастиљо је навео да му се свиђа Београд.
„Могу да кажем да се осећам као да сам код куће. Од првог дана су ме сви одлично дочекали и прихватили! Изузетно ми се свиђа град, прелеп је. Проводим време са свим саиграчима – ми смо сви једна породица. У Еквадору сви гледају моје утакмице, посебно моја мајка, породица и пријатељи. Сви смо ми навијачи Партизана“, закључио је Кастиљо.
Партизан се налази на првом месту на табели СЛС са 53 бода.
Al Hilal trijumfovao – Mitrović dva puta bio strelac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кастиљо: Срећан сам због три бода, све смо ближи циљу – да будемо шампиони се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.