Тухел: Много тога ишло против нас, није реално да одбранимо титулу у Бундеслиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 12:21

Тухел: Много тога ишло против нас, није реално да одбранимо титулу у Бундеслиги

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да није реално да клуб из Минхена одбрани титулу у Бундеслиги, али је подсетио да је његов тим прошле сезоне успео у последњем колу да дође до шампионског трофеја, преносе немачки медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner Бајерн је синоћ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поражен од Бохума резултатом 3:2 у 22. колу Бундеслиге. Клуб из Минхена се налази на другом месту на табели немачког шампионата са осам бодова мање од првопласираног Бајер Леверкузена.
Бајерн је забележио три узастопна пораза у свим такмичењима. „Овакви порази нису поштени. Много тога је ишло против нас, али морају да поштујемо противника. Играли смо другачије него у Леверкузену и Риму. У овом тренутку није реално да одбранимо титулу. Међутим, прошле сезоне смо се надали до последње секунде и успело је“, рекао је Тухел.
Он је истакао да верује да Бајерн може да се врати у форму. „Чврсто верујем да ја и стручни штаб можемо ово да преокренемо. Притисак? То се дешава после сваког пораза, борили смо се до последње секунде против Бохума и нисмо одустајали од покушаја да избегнемо пораз“, додао је тренер Бајерна.
Бајерн ће у наредном колу Бундеслиге на свом терену дочекати Лајпциг.
Al Hilal trijumfovao – Mitrović dva puta bio strelac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тухел: Много тога ишло против нас, није реално да одбранимо титулу у Бундеслиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.