Која је идеална разлика у годинама за успешну везу? Често питање међу паровима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 10:02

Која је идеална разлика у годинама за успешну везу? Често питање међу паровима

Да ли је разлика у годинама заиста важан фактор за успех у љубавној вези. Фото: Pexels/Asad photo maldives Честа тема када је у питању љубав је разлика у годинама. Да ли уопште постоји идеална разлика у годинама која је идеална за успешну везу? Како се испоставило, наука нам говори да је одговор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да.
Идеална разлика у годинама Према студији објављеној у Journal of Population Economics, задовољство у браку значајно опада код парова са већом разликом у годинама у поређењу са онима са сличним годинама. Тачније, парови са разликама у годинама од нула до три године показали су веће задовољство од оних чији је размак од четири до шест година.
Исто тако, парови са размаком од четири до шест година показали су веће задовољство од оних са јазом од седам и више година. Генерално, задовољство у браку се смањивало како се разлика у годинама повећавала.
Такође је вредно напоменути да су у просеку и мушкарци и жене показали већи ниво задовољства у браку када су у браку са млађим партнерима од оних који имају старије супружнике, без обзира на разлику у годинама.
Да ли су разлике у годинама заиста важне? Док разлике у годинама имају способност да утичу на дуговечност и задовољство везе, то није једини одлучујући фактор да ли ће заједница бити успешна или не. Као и код свих ствари у животу, не постоји златно правило које треба следити када су у питању везе, а горе наведене статистике само покушавају да идентификују и анализирају обрасце односа.
Mnogi se kunu u njega: Od ovog neobičnog čaja zaspaćete i pre nego što ga popijete

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Која је идеална разлика у годинама за успешну везу? Често питање међу паровима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.