Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 18:46

Ал Хилал тријумфовао – Митровић два пута био стрелац

Фудбалери Ал Хилала победили су данас на свом терену екипу Ал Реда резултатом 3:1 у мечу 20. кола Професионалне лиге Саудијске Арабије. Фото: Танјуг/АP/Darko Vojinovic Два гола за Ал Хилал постигао је српски репрезентативац Александар Митровић у трећем и 20. минуту. Један гол за Ал Хилал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дао је Калиду Кулибали у 52. минуту. Једини стрелац за госте био је Амир Сајуд у шестом минуту надокнаде времена.
Митровић се налази на другом месту на листи стрелаца Професионалне лиге Саудијске Арабије са 19 голова. Прво место држи фудбалер Ал Насра Португалац Кристијано Роналдо, који је постигао 21 гол.
Митровић је замењен у 76. минуту. За екипу Ал Хилала играо је још један српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић, који је замењен у 58. минуту.
Ал Хилал се налази на првом месту на табели са 56 бодова, а у наредном колу гостоваће Ал Етифаку. Ал Ред је 14. на табели са 19 бодова, а у наредном колу гостоваће Ал Ријаду.
Vojvodina u finišu ostala bez boda – „Stara dama“ poražena u Kragujevcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ал Хилал тријумфовао – Митровић два пута био стрелац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.