Вучић: Тражимо најбоље решење за Србе на КиМ, људи не могу остати гладни

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 15:05

Вучић: Тражимо најбоље решење за Србе на КиМ, људи не могу остати гладни

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да и даље не постоји решење за укидање динара на Косову и Метохији, те да ће обавестити јавност када буде постојало. FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ bs „Када будем знао какво ће решење да буде, обавестићу вас“, рекао је Вучић“ за ТВ Прва. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Додао је да је у Минхену, где је учествовао на Минхенској безбедносној конференцији, имао састанак са свима који су важни за Србију.
Нагласио је да ће тражити најбоља решења за наш народ, да људи не могу да остану гладни и да мора да се учини све да остану да живе на Косову и Метохији.
Vučić: Koliko sam obavešten, mi imamo većinu za Beograd

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Тражимо најбоље решење за Србе на КиМ, људи не могу остати гладни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.