У Србији сутра облачно и суво, крајем дана слаба киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 14:50

У Србији сутра облачно и суво, крајем дана слаба киша

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити умерено до потпуно облачно и суво. Фото: Градске инфо Пролазно наоблачење захватиће после подне северне и западне крајеве, а крајем дана и у току ноћи прошириће се и на остале делове земље, условљавајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слабу кишу, увече на северу и западу, а током ноћи ка уторку и у осталим крајевима.
У планинским пределима јужне Србије у току ноћи са слабом снегом.
Ветар слаб и умерен јужних праваца, увече и током ноћи у скретању на западни и северозападни.
Најнижа температура од минус 2 до 4, највиша дневна од 10 до 14 степени Целзијуса.
У Београду сутра умерено до потпуно облачно и већи део дана суво, а слаба киша се очекује увече и у току ноћи ка уторку.
Ветар слаб и умерен јужних праваца, увече у скретању на западни и северозападни.
Најнижа температура од 2 до 4, највиша дневна око 13 степени Целзијуса.
У Србији у следећих седам дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и местимично слабе, краткотрајне кише, која ће бити извеснија у уторак, суботу и почетком наредне седмице.
Од четвртка пораст температуре, уз појачање јужног и југоисточног ветра.
Lajčak sa Pičom o dešavanjima u regionu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно и суво, крајем дана слаба киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.