Путин честитао руској војсци на заузимању Авдејевке

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 10:47

Путин честитао руској војсци на заузимању Авдејевке

Председник Русије Владимир Путин честитао је руској војсци на заузимању Авдејевке, наводећи да је реч о важној победи, саопштио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Путин/Alexei Babushkin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Владимир Путин је у Кремљу саслушао извештај министра одбране Сергеја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шојгуа о заузимању Авдејевке. Председник је честитао нашој војсци и борцима на тако важној победи“, навео је Песков, преноси РИА Новости.
Шојгу је претходно Путину поднео извештај, у којем је навео да је руска војска у потпуности преузела контролу над Авдејевком, додавши да је ту акцију извела војна групација „Центар“ под командом Андреја Мордвичева.
Авдејевка се налази северно од Доњецка, а борбе за тај град између украјинских и руских снага трајале су неколико месеци.
Zaharova: Zelenski povlači trupe iz Avdijevke, jer se bori samo za novac

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин честитао руској војсци на заузимању Авдејевке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.