Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас за трофеј Купа Радивоја Кораћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 09:35

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас за трофеј Купа Радивоја Кораћа

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде састаће се вечерас од 21 сат у финалу Купа Радивоја Кораћа. Фото: Танјуг/Димитрије Николић Црно-бели имају 16 трофеја у Купу, осам откад носи име легендарног кошаркаша, док црвено-бели, који су били најбољи у последње три године, имају девет, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а укупно 12. Партизан је у полуфиналу савладао лидера КЛС лиге Војводину 80:67, док је Звезда, надиграла Борац 94 резултатом 87:52.
„Играли смо четири утакмице ове сезоне, имамо по две победе. Мој задатак је да растеретим екипу, да имамо највећу мотивацију и да се контролишу емоције. Како год да се заврши, сезона се наставља и имамо још два такмичења у којима учествујемо. Свакако, знају се амбиције”, рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.
Он је додао да од доласка у црно-бели тим инсистира на једној ствари, а то је фер и спортско навијање.
„Чека нас велико финале између два велика тима. Надам се да ће све проћи у најбољем реду и апелујем на навијаче Партизана да све буде фер и спортски. Овај терен није место где треба неко да се вређа. Ми смо спортски ривали и нека бољи победи. Сећам се када су једном и навијачи Звезде и Партизана заједно певали Марш на Дрину и надам се да ће то тако и сада да буде”, закључио је Обрадовић.
Звездин тренер Јанис Сферопулос истакао је да ће учинити све да екипа освоји први трофеј у сезони, упркос томе сто је неизвесно колико ће моћи да рачуна на Милоша Теодосића због повреде.
„Свака утакмица је другачија, знамо их и они нас познају. Најбољи тим ће победити“, поручио је Сферопулос.
Vujke i Toza – vršnjački dvojac iz pedesetih u koji se zaljubio fudbalski Novi Sad

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас за трофеј Купа Радивоја Кораћа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.