Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 09:01

Мрачне тајне летења: Много тога вам није речено због ширења панике, а стјуардесе сада откривају најстрашније приче из кабине

Путовање авионом носи са собом узбуђење и авантуру, али према искуству стјуардеса, крије и неке мање познате, мрачније аспекте. Фото: Pexels/Natã Romualdo Стјуардесе су поделиле увиде у неке од тајни авионских путовања, наглашавајући важност хигијене. Авиони, како кажу, могу бити изузетно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прљави, па се саветује да не ходате босих ногу или конзумирате храну која је пала на под.
Ћебад и јастуци ретко се мењају или перу, а кафа у авиону можда није најбољи избор због квалитета воде која се користи, а која често пролази тестове на присуство бактерија са не баш охрабрујућим резултатима.
Још један савет тиче се избегавања прскања парфема или спрејева, јер постоји могућност да се тиме ненамерно активира противпожарни аларм. Такође, стјуардесе признају да путнике процењују приликом укрцавања, што им помаже да се припреме за оно што их чека током лета.
Откривено је и да авиони често лете са мањим кваровима, што ипак не умањује њихову способност сигурног летења. У ситуацијама када постоји потенцијална опасност, особље може одлучити да задржи информације за себе како би избегли панику међу путницима.
Слично, разлози за кашњење летова који се обично дају путницима су често поједностављени или модификовани како би се избегла непотребна забринутост.
Док је летење авионом фасцинантно и често незамјењив начин путовања, ове стјуардесе су поделиле важне савете и упозорења како би путници могли бити боље информисани и припремљени за своје будуће летове.
Da li je zagorela hrana štetna po zdravlje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мрачне тајне летења: Много тога вам није речено због ширења панике, а стјуардесе сада откривају најстрашније приче из кабине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.