Грчка после петераца победила Црну Гору у разигравању за пласман на СП

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 13:12

Грчка после петераца победила Црну Гору у разигравању за пласман на СП

Мушка ватерполо репрезентација Грчке победила је данас селекцију Црне Горе после бољег извођења петераца укупним резултатом 14:13 у мечу за пласман од петог до осмог места на Светском првенству у Дохи. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Меч је у регуларном делу завршен без победника, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 10:10.
Грчка ће у суботу од 14 часова играти за пето место на СП са победником дуела између Србије и Мађарске, који је на програму данас од 12.30 часова.
Црна Гора ће у суботу од осам сати играти за седму позицију на СП са пораженом селекцијом из меча Србија – Мађарска.
У првом полуфиналу СП данас 14 часова ће играти Шпанија и Италија, док ће се у другом полуфиналу од 15.30 часова састати Хрватска и Француска.
Kejn: Moramo da igramo sa više energije, nedostajalo nam je samopouzdanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчка после петераца победила Црну Гору у разигравању за пласман на СП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.