Надал: Бројке све говоре, Ђоковић је највећи тенисер свих времена

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 10:30

Надал: Бројке све говоре, Ђоковић је највећи тенисер свих времена

Шпански тенисер Рафаел Надал оценио је да је Новак Ђоковић најбољи тенисер свих времена, чак и ако је пројектовао имиџ који је „гори од онога што он заиста јесте”. Фото: Танјуг/AP Photo/Alessandra Tarantino „Бројке саме говоре, он је највећи у историји”, рекао је Надал у интервјуу за шпански >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << телевизијски канал Секста.
Што се тиче експлозивне природе Ђоковића, Шпанац је то објаснио речима: „То су тренуци фрустрације, Новак поломи рекет, али је у следећем поену спреман да поново одигра на 100 одсто и то је најбоље што сам видео”.
Некадашњи први тенисер света је рекао да су му главни циљеви у овој години Ролан Гарос и Олимпијске игре у Паризу, али је и истакао да још није одлучио да ће му 2024. бити и последња година у каријери.
„Нисам одлучио 100 одсто… Не знам који су ми турнири преостали, претпостављам да их нема много, али не могу то да потврдим… Ролан Гарос је један од мојих циљева. Желео бих и да учествујем на Олимпијским играма”, рекао је Надал.
Надал је похвалио и младог сународника Карлоса Алкараза, истакавши да „има све састојке да направи невероватну каријеру”.
Као велики навијач Реал Мадрида Надал је рекао да би волео да види Француза Килијана Мбапеа у „краљевском” клубу и навео да није важно што је Француз у прошлости одбио да потпише за Реал.
„Нисам неко ко се љути”, навео је Надал.
Lajović se revanširao Fisu za prolaz u osminu finala

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Надал: Бројке све говоре, Ђоковић је највећи тенисер свих времена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.