Кошаркаши Денвера поражени од екипе Сакрамента, Јокић није имао вече

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 09:37

Кошаркаши Денвера поражени од екипе Сакрамента, Јокић није имао вече

Кошаркаши Денвера поражени су од екипе Сакрамента резултатом 98:102 , а Никола Јокић није имао вече и остварио најлошији учинак у НБА лиги још од 7.јануара, преноси АП. Јокић је меч завршио са 15 поена, пет скокова и осам асистенција. Фото: Танјуг/AP Photo/David Dermer Арон Гордон је за Денвер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постигао 25 поена и остварио рекордних 15 скокова.У тиму Сакрамента Фокс је постигао 30 поена уз осам асистенција и осам скокова, а Домантас Сабонис је имао 20 поена и 13 скокова.
Нагетсима је ово други пораз од Кингса у само пет дана, пошто је 10. фебруара одигран дуел два тима у којем су Кингси славили 135:106.
Počinje završni turnir Kupa Koraća: Borac protiv Čačka 94, Zvezda igra sa FMP-om

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Денвера поражени од екипе Сакрамента, Јокић није имао вече се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.