Трамп: Путин ми је дао велики комплимент

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 09:33

Трамп: Путин ми је дао велики комплимент

Бивши амерички председник Доналд Трамп рекао је да му ласка Путинова изјава да је за Русију боље да Бајден буде председник САД. Обраћајући се присталицама у Јужној Каролини Трамп је рекао да, иако се „добро слагао” са Путином током свог мандата, руски лидер „не жели да га има” >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за још један мандат. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci „Председник Русије Путин ми је управо дао велики комплимент. Управо је рекао да би радије Бајдена за председника него Трампа“, додао је он.
„Сада, то је комплимент. Многи људи су рекли, ‘Ох, боже, то је штета.’ Не, не, то је добра ствар.”Кремљ би био вољан да „ради са сваким лидером који добије поверење америчког народа“, међутим Путин је рекао да је Бајден „искуснија и предвидљивија особа“ и „политичар старог кова“.
Трамп се више пута хвалио да ће заузети тврђи став према противницима САД, окривљујући Бајденову „слабост“ за сукоб у Украјини, Хамасов напад 7. октобра на Израел и недавни напад дроном на америчке трупе стациониране у Јордану.
Putin u poseti Turskoj možda i pre izbora u Rusiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Путин ми је дао велики комплимент се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.