Претежно сунчано и умерено облачно

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 09:03

Претежно сунчано и умерено облачно

У Србији ће данас током дана бити претежно сунчано време, повремено уз малу или умерену облачност, саопштио је данас Републички Хидрометеоролошки Завод. Фото: Градске инфо Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, увече и током ноћи у скретању на југоисточни, а температуре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се кретати од минус један до 15 степени.
У Новом Саду ће бити претежно сунчано повремено уз умерену облачност, дуваће слаб северозападни ветар, а температуре ће бити до 12 степени.
Од понедељка до четвртка наредне недеље очекује се умерено до потпуно облачно време, понегде са слабом кишом и то углавном на западу и југу земље, док ће на планинама падати слаб снег.
Vučić: Srbija će uvek čuvati svoju neutralnost,ali i štititi svoje nebo i građane

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Претежно сунчано и умерено облачно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.