Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 09:00

Једну ствар никад не носите у торби

Кажу да би хитно требало да је избаците… Фото: Pexels/Polona Mitar Osolnik Фенг шуи стручњаци упозоравају да одређене ствари никако не би требало носити у торби.
Морате да избаците све непотребно, јер то привлачи препреке на животном путу. Непотребне ствари краду енергију и доносе хаос. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Све што вам више није потребно избаците из торбе, а неред средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука.
Разбацан новац никако не треба држати у торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.
Такође, многи људи носе у торби старе рачуне. То вас враћа у прошлост, привлачи оптерећење и недостатак новца. Ово означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости.
Торба мора бити чврста – ово је знак среће и поуздане заштите. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена, високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу с новцем. Симбол је финансијског благостања. Фенг шуи стручњаци такође истичу да торба не сме да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду, јер се верује да то привлачи сиромаштво.
Потребно је свуда и у свему поставити уредност, мир, склад и чистоту, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована.
Učite ćerke da budu finansijski nezavisne kako bi mogle partnera da biraju srcem, bez egzistencijalnog straha

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Једну ствар никад не носите у торби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.