Јача контрола саобраћаја за празничне дане

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 10:34

Јача контрола саобраћаја за празничне дане

Током празничних дана, Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова организоваће појачану контролу саобраћаја, која ће првенствено бити усмерене на откривање прекршаја који највише утичу на настанак саобраћајних незгода и тежину последица. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо „Због обележавања Дана државности и спајања нерадних дана, током наредних дана на свим важнијим путним правцима, а пре свега ка туристичким центрима, очекује се појачан интензитет саобраћаја“, рекао је за Танјуг мајор Александар Раденковић, испред Управе саобраћајне полиције МУП-а.
„Како би се очувала безбедност саобраћаја, полицијски службеници саобраћајне полиције предузимаће мере појачане контроле саобраћаја, које ће првенствено бити усмерене на откривање прекршаја који највише утичу на настанак саобраћајних незгода и тежину последица, као што је прекорачење брзине, вожња под дејством алкохола и психоактивних супстанци, непрописно претицање и некоришћење сигурносног појаса“, рекао је Раденковић.
„Скрећемо пажњу да је прошле године у периоду од 14. до 17. фебруара у саобраћајним незгодама погинуло чак седам, а повређено је 140 учесника у саобраћају, упркос мерама саобраћајне полиције која је у та четири дана открила 20.000 прекршаја“, рекао је Раденковић.
U Srbiji danas oblačno i sveže sa sunčanim intervalima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јача контрола саобраћаја за празничне дане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.