Брнабић са извршним потпредседником Оракла договорила проширење сарадње

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 12:05

Брнабић са извршним потпредседником Оракла договорила проширење сарадње

Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је на маргинама Светског самита влада у Дубаију са извршним потпредседником Оракла Мајком Сићилиом о досадашњој сарадњи и првом “Oracle cloud” регионалном центру у Југоисточној Европи који се налази у Државном дата центру у Крагујевцу. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Пеђа Вучковић „Договорено је да се сарадња унапреди у погледу потенцијалног партнерства у области биотехнологија и БИО4 Кампуса, као и у области нашег образовног система“, навела је Брнабићева на инстаграму.
Premijerka Brnabić danas nastavlja učešće na Svetskom samitu vlada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић са извршним потпредседником Оракла договорила проширење сарадње се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.