Ер Србија расписала конкурс за кабинску посаду

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 11:55

Ер Србија расписала конкурс за кабинску посаду

Компанија Ер Србија покренула је велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, а тестирање кандидата обавиће се у четири града – Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. Фото: Танјуг/Ер Србија/Јована Мркшић „У склопу интензивних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << припрема за предстојећу летњу сезону у којој се очекује даљи раст пословних активности, Ер Србија је покренула велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, у жељи да допре до што већег броја квалитетних кандидата широм Србије, посебна тестирања биће организована у чак четири града“, саопштено је из Ер Србије.
Како је наведено, кандидати ће своја знања и вештине моћи да представе у Чачку 23. фебруара, Новом Саду 27. фебруара, Крагујевцу 29. фебруара и Нишу 1. марта, а пријаве за тестирање могу се поднети путем веб сајта Ер Србије. Фото: Танјуг/Ер Србија/Јована Мркшић На конкурс се могу пријавити сви држављани Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик.
Пријаве се могу поднети до 24 часа пре тестирања у Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу, а кандидати који после прве селекције уђу у ужи избор биће позвани на тестирање.
Фото: Танјуг/Ер Србија/Јована Мркшић Најуспешнији кандидати спремни да на посао крећу из матичне базе Ер Србије у Београду имаће прилику за запослење.
Из Ер Србије истичу да су чланови кабинског особља својеврсни амбасадори компаније и домаћини на сваком лету, који својим ангажовањем доприносе позитивном искуству путника.
„Уверени смо да ће интересовање бити велико и да ћемо међу пријављенима пронаћи оне снажно мотивисане да са нама лете до великих пословних и других висина“, рекла је директорка људских ресурса Ер Србије Милица Нетковић. Ер Србија разматра могућност да у наредном периоду слична тестирања обави и у појединим градовима у државама у региону, с обзиром на то да и ван граница Србије постоји велико интересовање за рад у српској националној авио-компанији, наведено је у саопштењу.
Vrednost bitkoina prešla novu granicu i porasla iznad 50.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија расписала конкурс за кабинску посаду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.