Стејт департмент: САД не сматра да су ваздушни удари у Рафи почетак офанзиве

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 08:30

Стејт департмент: САД не сматра да су ваздушни удари у Рафи почетак офанзиве

Вашингтон не сматра да израелски ваздушни удари у Рафи представљају почетак офанзиве у пуном обиму у тој области, саопштио је данас амерички Стејт департмент. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Semansky Портпарол америчког Стејт департмента Метју Милер рекао је новинарима да без кредибилног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плана који Израел може да спроведе, Вашингтон неће подржати војну операцију пуног обима у Рафи, пренео је Ројтерс.
Он је додао да не мисли да би смањење америчке помоћи Израелу био ефектнији корак од онога што је Вашингтон урадио до сада.
 
Ostin otkazao put u Brisel na sastanak ministara odbrane država članica NATO

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стејт департмент: САД не сматра да су ваздушни удари у Рафи почетак офанзиве се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.