Гугл ће три године чувати преписку корисника са АИ четботом Џемини

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 08:16

Гугл ће три године чувати преписку корисника са АИ четботом Џемини

Америчка корпорација Гугл саопштила је данас да ће подразумевано на три године чувати преписку корисника са четботом Џемини (Гемини) који користи вештачку интелигенцију (АИ). FOTO: AP Photo/Peter Morgan, File Гугл ће сачувати и пратеће податке као што су уређај корисника, његова локација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и језик који користи, наводи се у ажурираним правилима о приватности објављеним на сајту компаније.
Клијенти ипак могу да изаберу опцију која онемогућава чување преписке са Гугловим АИ четботом или да сами избришу све команде, захтеве и питања која су упутили четботу.
У том случају ће Џемини избрисати податке о преписци у року од 72 часа.
Компанија такође саветује кориснике да не деле осетљиве информације са четботом Џемини.
Гугл је недавно променио име свог четбота Бард на Џемини и покренуо нову апликацију за претплатнике Џемини ултра (Гемини Ултра).
Koka-kola će predstaviti piće sa malinom i začinima da bi parirala konkurenciji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гугл ће три године чувати преписку корисника са АИ четботом Џемини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.