Вучић: Србија и Грчка су увек подржавале територијални интегритет једна

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 13:16

Вучић: Србија и Грчка су увек подржавале територијални интегритет једна

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су Србија и Грчка увек подржавале територијални интегритет једна другој, као и да верује да ће тако бити и у будућности. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Он је на заједничкој конференцији са премијером Грчке Киријакосом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мицотакисом рекао да је срећан што Србија и Грчка негују добре пријатељске и братске односе и што је са Мицотакисом разговарао о свим аспектима билатералне сарадње.
Он је подсетио да ове године две земље обележавају 145 годишњицу и да ће ово бити важна година и огромног раста наших економских односа и трговинске сарадње, али и година у којој ће се одржати четврти савет за сарадњу. „Имали смо отворен, искрен, пријатељски разговор о свим важним питањима. Много сам научио од њега, сазнао сам о важним стварима које ми нису на такав начин биле познате јер нисмо део ЕУ“, рекао је Вучић.
Вучић: Куртијев главни и коначни циљ да протера све Србе са КиМ

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Србија и Грчка су увек подржавале територијални интегритет једна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.