Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 11:09

Протестни скуп Срба данас у Косовској Митровици

Срби са КиМ одржаће данас у 12 часова у Косовској Митровици велики протестни општенародни скуп, којим желе да скрену пажњу читавом свету и међународној заједници на свој обесправљен положај, посебно због одлуке Приштине и премијера привремених приштинских институција Аљбина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Куртија о укидању динара, којом им се угрожава останак и опстанак на њиховим огњиштима. Фото: Танјуг/дописништво КиМ/бс Из Удружења пензионера, чији су представници најавили и пријавили скуп надлежним органима, рекли су да на митингу очекују велики број својих сународника, здравствене раднике, просветне раднике, социјално угрожене, студенте и омладину, једном речју “све оне којима је директно угрожена егзистенција неправедним мерама из Приштине“.
“Ово ће бити један наш заједнички мирни апел и скуп да покажемо целом свету да виде нашу муку и обесправљеност. Скуп ће бити одржан у 12 часова у близини Трга Браће Милић“, истакли су из Удружења за ТВ Мост.
Vučić: Kurtijev glavni i konačni cilj da protera sve Srbe sa KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Протестни скуп Срба данас у Косовској Митровици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.