У Србији данас претежно облачно и мало хладније, местимично с кишом

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 09:45

У Србији данас претежно облачно и мало хладније, местимично с кишом

У Србији ће данас бити претежно облачно и хладније, али и даље са температурама изнад просека, местимично с кишом, понегде и краткотрајним пљуском, а на високим планинама са снегом. Фото: Градске инфо Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, најнижа температура >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << износиће од 5 до 10, највиша дневна од 11 до 16 степени Целзијуса.
Падавине ће у већини крајева бити слабог интензитета. Дуваће слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни ветар, који ће ујутро на северу и западу, а током дана и у осталим крајевима бити у скретању на западни и северозападни уз краткотрајно појачање.
И у Београду данас претежно облачно и хладније, повремено с кишом. Ветар слаб и умерен, ујутро југозападни, у току дана западни и северозападни. Најнижа температура у главном граду износиће око 10, највиша око 14 степени Целзијуса.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до понедељка, 19. фебруара, биће променљиво и хладније уз смену сунчаних и облачних интервала. У уторак се, уз више облачности и појачан северозападни ветар, местимично очекује киша, на планинама снег.
Од среде у већини места биће суво, понегде уз слаб јутарњи мраз, а падавине ће бити редја појава.
Sutra počinje prijavljivanje za subvencije za kupovinu električnih vozila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас претежно облачно и мало хладније, местимично с кишом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.