ФИФА: Не планирамо увођење плавог картона у највиши ранг фудбала

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 14:00

ФИФА: Не планирамо увођење плавог картона у највиши ранг фудбала

Међународна фудбалска федерација (ФИФА) саопштила је данас да не планира да плави картон као вид казне уведе у највиши ранг фудбала, као и да су извештају о томе преурањени. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena Британски Телеграф је јуче пренео вест да ФИФА планира да у употребу уведе плави >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << картон као вид казне, поред црвеног и жутог картона.
После добијања плавог картона играч би морао да изађе из игре на десет минута. По правилнику кажњавали би се играчи који направе довољно груб фаул или у случају играча који немају довољно поштовања према судијама. „ФИФА жели да рашчисти питање такозваног плавог картона. Није истина да планирамо да га уведемо у највиши ранг фудбала и сви извештаји о томе су преурањени. Било какво тестирање, ако буде уведено, биће ограничено на тестирање на нижим нивоима. Ову тему ћемо поново отворити 2. марта“, наводи се у саопштењу ФИФА.
Partizan zvanično prodao Kvinsija Meniga u Sivaspor

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФИФА: Не планирамо увођење плавог картона у највиши ранг фудбала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.