Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 11:49

Ево како ће изгледати гондола на Гочу која ће понети име „Новак Ђоковић“ (ФОТО)

Изглед будуће гондоле „Новак Ђоковић“ приказан је визуелизацијом на сајту „Србија 2027“, а како ће ово издање изгледати погледајте на фотографији: Фото: PrtSc/srbija2027.gov.rs Реч је о гондоли која ће повезати Врњачку Бању и планину Гоч, а биће финансирана од стране Општине Врњачка Бања, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Владе Републике Србије и фондација „Новак Ђоковић“.
Гондола ће прелазити пут од 7 километара помоћу 47 стубова и располагаће са 108 кабина, а као што је већ поменуто, носиће име најбољег српског и по многима светског тенисера свих времена Новака Ђоковића.
Председник Општине Врњачка Бања раније је истакао да ће једна од кабина бити пословна, за одржавање састанака, а једна свечана, за одржавање венчања, што би овом пројекту дало јединствени карактер.
У питању је пројекат вредан 60 милиона евра, а осим гондоле део плана су и зиплајн, боб, као и ресторан и сувенирница за посетиоце.
Такође, почетна станица гондоле померена је за две парцеле у западном смеру, па ће њен почетак бити непосредно иза извора „Слатина“.
Фото: PrtSc/Google Maps Овај посао радиће фирме Елкомс, Хидромонтажа, Дел ИНГ и Геодетска радња Пирамида из Бруса.
Putin: Srbi su poseban i nama blizak narod,morali smo da stanemo u odbranu Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како ће изгледати гондола на Гочу која ће понети име „Новак Ђоковић“ (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.