Ватерполисти Србије данас играју против САД у трећем колу СП у Дохи

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 11:45

Ватерполисти Србије данас играју против САД у трећем колу СП у Дохи

Ватерполисти Србије данас од 15.30 часова играју са селекцијом САД у мечу трећег кола групе Ц Светског првенства у Дохи. Фото: Танјуг/Хина/Даниел Касап Сусрет са Црном Гором је заборављен, истакао је репрезентативац Србије Немања Убовић.
„Потпуно смо концентрисани на тај меч. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Желимо да поновимо игру из дуела са Црном Гором. Неће бити лако. Американци имају велики број квалитетних играча у европским клубовима који могу да буду незгодан противник. Поменући Халока, Хопера, Ирвинга, Дауба, Холанда. Познајемо их, играли смо у четвртфиналу Светског купа прошле године. Држали смо игру под контролом три четвртине, али смо у последњој пали, направили су преокрет и победили. Због тога морамо да будемо опрезни“, изјавио је Убовић.
На Светским првенствима Србија и САД су играли само три пута. У Казању је 2015. у четвртфиналу Србија победила 12:7.
Следећа два дуела су била на првенству у Будимпешти 2022, у групи је било 17:13, у разигравању за пласман од петог до осмог места 13:10 за Србију.
Denver na gostovanju pobedio Lejkerse, Jokić među najboljima na meču

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије данас играју против САД у трећем колу СП у Дохи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.