Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 11:17

Трикови за негу плаве косе: Пет савета који вам могу помоћи да је обновите и да јој повратите сјај

Испробајте савете за правилну негу плаве косе. Фото: Pexels/Alasdair Braxdon Многе жене са плавом косом се најчешће сусретну са проблемом суве и оштећене косе, али уз следећих пет савета за негу, ваша коса ће се обновити и изгледаће лепо, здраво и сјајно.
Одговарајући шампон Најбоље >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би било да перете косу шампоном који је посебно намењен за плаву боју косе. Осим тога што ће са сваким прањем освежити боју, коси ће дати додатни сјај и мекоћу.
Маска за косу Барем два пута недељно користите маску за косу, било да је сами направите или купите у продавници.
Изглед косе ће вам се променити после само једне недеље.
Фарбање Немојте претеривати са фарбањем јер је, као што смо напоменули на почетку текста, плава фарба најјача и највише исушује косу.
На сваких месец дана фарбајте само израстак, а на свака четири – целу косу.
Регенератор који се не испира Ако имате проблем са испуцалим крајевима и неуредним изгледом косе којој је потребно и превише чешљања, свакодневно напрскајте регенератор који се не испира или стављајте капи на крајеве.
Сјај Када имате плаву боју косе, природни сјај је једва приметан. Зато су ту спрејеви за сјај косе. Једноставно их напрскајте после сваког прања и проблем је решен.
Usvojite odmah ove tri navike ako želite dugu kosu do 2025.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трикови за негу плаве косе: Пет савета који вам могу помоћи да је обновите и да јој повратите сјај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.