Зеленски са Залужним: Захвалио сам му се, време је за обнову војске

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 18:29

Зеленски са Залужним: Захвалио сам му се, време је за обнову војске

Украјински председник Володимир Зеленски захвалио је данас начелнику генералштаба украјинске војске Валерију Залужном на одбрани Украјине, неколико дана након што су медији објавили да се очекује смена првог човека украјинске војске. Фото: Танјуг/Spencer Colby/The Canadian Press via AP „Састао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам се са генералом Валеријем Залужним. Захвалио сам му на две године одбране Украјине. Разговарали смо о обнови Оружаних снага Украјине која је неопходна“, навео је Зеленски на друштвеној мрежи X.
Додао је да су разговарали о томе ко би могао да буде део новог руководства украјинске војске.
„Сад је време за ту обнову. Предложио сам генералу Залужном да остане део тима. Дефинитивно ц́емо победити! Слава Украјини“, навео је Зеленски.
Si i Putin odbili kurs SAD usmeren na mešanje u unutrašnja pitanja drugih zemalja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски са Залужним: Захвалио сам му се, време је за обнову војске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.