Жуманце за лепу косу и кожу. Искористите све његове предности

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 18:01

Жуманце за лепу косу и кожу. Искористите све његове предности

Жуманце је природна ризница хранљивих материја које се користе у производима за негу косе и коже. Фото: Pixabay/Couleur Жуманце ће заштитити вашу косу од оштећења. Витамини које садржи чине вашу косу отпорнијом на ломљење и друга оштећења, а ако је ваша коса сува, жуманце ће јој понудити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хидратацију.
Витамини А и Е, биотин и фолна киселина само су неки од хранљивих састојака које научници повезују са здрављем косе и коже. Људи данас најчешће пате од недостатка гвожђа које је важно за производњу нових ћелија, а свако жуманце садржи мале, али важне количине гвожђа. Ако жуманце нанесете на кожу главе, нахранићете је витаминима, што значи да ће нова коса бити јача и отпорнија на пуцање и опадање.
Маска за косу Помешајте жуманце и маслиново уље и нанесите смешу на косу. Оставите да делује око 30 минута и исперите хладном водом.
Маска за лице Жуманце је пуно витамина А, који је кључни састојак у борби против акни. Одвојите 2 жуманца и миксајте док не постану пенасти. Прстима, од браде до чела, нанесите на лице. Оставите да делује око 20 минута и исперите топлом водом. Ако желите да боље очистите лице, можете додати кашичицу лимуновог сока.
Zašto je kora od banane dobra za područje ispod očiju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жуманце за лепу косу и кожу. Искористите све његове предности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.