Покетино: Наш најбољи меч, играчи Челсија уживали на терену

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 12:31

Покетино: Наш најбољи меч, играчи Челсија уживали на терену

Менаџер Челсија Маурисио Покетино изјавио да је задовољан пласманом у осмину финала ФА купа и додао да верује у боље игре лондонског клуба у наставку сезоне, преносе британски медији Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira Челси се синоћ пласирао у осмину финала ФА купа, пошто је у гостима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победио Астон Вилу резултатом 3:1.
„Ово је био наш најбољи меч од када сам преузео Челси. Против изузетно тешког ривала смо одиграли заиста добро. Драго ми је што се видело да играчи уживају на терену и у игри. Ми смо Челси, очекивања су велика, а ово је изузетно млад тим. Мислим да одрастамо као целина на заиста добар начин. Оптимиста сам, нека нам навијачи верују, хвала им на подршци“, рекао је Покетино.
Челси ће у осмини финала ФА купа играти против Лидса. Мечеви осмине финала ФА купа на програму су од 26. до 28. фебруара.
Челси се тренутно налази на 11. месту на табели Премијер лиге са 31 бодом, а у наредном колу гостоваће Кристал Паласу.
Nastavlja se Superliga Srbije, Partizan gostuje Javoru, Zvezda čeka Voždovac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покетино: Наш најбољи меч, играчи Челсија уживали на терену се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.