Кошаркаши Мајамија славили на свом терену против Орланда

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 10:58

Кошаркаши Мајамија славили на свом терену против Орланда

Српски кошаркаш Никола Јовић није добио шансу на овом сусрету од стране тренера Ерика Сполстре. Фото: Танјуг/AP Photo/Rebecca Blackwell Хит је знатно боље почео меч и већ после неколико минута стекао двоцифрену предност, коју је, додуше, у пар наврата испуштао.
До максималне су дошли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у трећој четвртини +24, да би она до краја меч додатно порасла и стигла до коначних +26.
Меџику није помогао ни Паоло Банкеро са 23 поена, девет скокова и седам асистенција.
У редовима Мајамија најбољи су били Џими Батлер са 23 поена, осам скокова и исто толико асистенција, док је Тери Розир убацио 18, а уз то имао још седам асистенција и шест скокова. Мајами је осми на табели Истока са скором 27-24, а идентичан учинак има и Орландо.
Шансу ове вечери није добио ни Бобан Марјановић у поразу Хјустона над Индијаном (132:129).
Пејсерси су дошли до друге победе заредом и сада су на скору 29-23, док су Рокитси сада на учинку 23-27.
Хјустон је у другој четвртини имао двоцифрену предност, коју је испустио, па вратио у трећем кварталу, али су до краја тог периода домаћи преокренули.
Индијана је у последњем кварталу преломила сусрет, стекла двоцифрену предност и потом сачувала вођство.
Код Хјустона су најбољи били Џејлен Грин са 30 поена, Дилон Брукс је додао 23, а Алперен Шенгун 20, уз 10 скокова и шест асистенција. У редовима Индијане Паскал Сијакам је убацио 29, Мајлс Тарнер 21, а Тајриз Халибуртон 18, уз седам асистенција.
Skoti Barns i Trej Jang umesto Džoela Embida i Džulijusa Rendla na Ol-Staru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Мајамија славили на свом терену против Орланда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.