Трамп: Желим одмах дебату са Бајденом

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 09:30

Трамп: Желим одмах дебату са Бајденом

Бивши председник САД Доналд Трамп, који је одбио да разговара са кандидатима из Републиканске странке за номинацију на председничким изборима у новембру, рекао је да би желео да има „одмах“ дебату са председником Америке Џозефом Бајденом. Фото: Танјуг/AP Photo „Волео бих да разговарам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с њим, јер би требало да имамо дебату, за добробит ове земље“, рекао је Трамп у радијској емисији конзервативног водитеља Дена Боњина.
Бајден је већ стигао да одговори Трампу на „изазов“, током данашње посете Лас Вегасу.
„Да сам на Трамповом месту, желео бих дебату са мном. Он нема шта друго да ради“, рекао је Бајден, пренео је Ројтерс.
Иако у анкетама има предност над ривалком Ники Хејли унутар Републиканске странке, Трамп тек треба да прође изборну кампању у својој странци да би био кандидат на председничким изборима 5. новембра.
 
SAD: Razočarani smo što Mađarska blokira glasanje o članstvu Švedske u NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Желим одмах дебату са Бајденом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.