Почело суђење бразилском фудбалеру Данијелу Алвесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 13:09

Почело суђење бразилском фудбалеру Данијелу Алвесу

Суђење бразилском фудбалеру Данију Алвесу, који је оптужен за силовање, почело је данас у Барселони, преноси АП. Фото: Танјуг/Alberto Estevez/Pool Photo via AP Алвес (40) је оптужен за сексуални напад на жену у ноћном клубу у Барселони 31. децембра 2022. године. Бразилски фудбалер пориче да је починио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << било какво кривично дело.
Локални медији наводе да се у судници налази и мајка бразилског фудбалера. Суђење би требало да траје до среде.
АП подсећа да државни тужиоци траже деветогодишњу затворску казну за Алвеса ако буде проглашен кривим. Адвокати жртве захтевају да бразилски фудбалер буде осуђен на 12 година затвора.
Алвес је ухапшен 20. јануара 2023. године у Барселони, а потом је пребачен у истражни затвор. Бразилски фудбалер је више пута подносио захтеве да буде пуштен уз кауцију, али су сви одбијени јер је суд сматрао да постоји опасност од бекства. Алвес (40) је током каријере освојио 42 титуле, а играо је за УНАМ, Барселону, Сао Пауло, Пари Сен Жермен, Јувентус, Севиљу и Бахију. За репрезентацију Бразила одиграо је 126 утакмица и постигао је осам голова.
Finale Svetskog prvenstva u fudbalu 2026. godine biće odigrano u Nju Džersiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почело суђење бразилском фудбалеру Данијелу Алвесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.