Фудбалери Интера славили у „Дербију Италије“

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 10:02

Фудбалери Интера славили у „Дербију Италије“

Фудбалери Интера победили су вечерас екипу Јувентуса резултатом 1:0 (1:0) у утакмици 23. кола Серије А. Фото: Танјуг/Antonio Calanni Једини гол на сусрету био је аутогол који је постигао Федерико Гати у 37. минуту.
Клуб из Милана је сада на челу табеле италијанског првенства са 57 бодова, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је Јувентус на другом месту са 53 освојена бода.
У осталим утакмицама Серије А данас су остварени следећи резулати: Торино – Салернитана 0:0, Наполи – Верона 2:1 и Аталанта – Лацио 3:1.
 
Angelina Topić osvojila dva zlata na Balkanskom prvenstvu za starije juniore

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Интера славили у „Дербију Италије“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.