Ко има ове здравствене проблеме, хитно би требало да престане да пије кафу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 09:03

Ко има ове здравствене проблеме, хитно би требало да престане да пије кафу

Кафа је једно од омиљених пића које вам помаже да се осећате спремним и способним да се суочите са даном пуним енергије. Фото: Unsplash/Mike Kenneally Један лекар хитне помоћи открио је да људи који имају одређене симптоме треба да замене ово вољено пиће здравијом алтернативом.
Стручњаци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кажу да би мање кафе требало да пију људи који не могу да спавају, који су узнемирени или им срце убрзано куца, а неки чак и престану да је пију. Према мишљењу стручњака, испијање кафе има здравствене предности, али спавање и даље мора бити приоритет.
Кафа има „дуг живот“ и остаје у вашем систему много дуже него што мислите. То значи да ће ваша јутарња шољица кафе вероватно и даље бити у вашем систему када покушате да одете у кревет те вечери, а то ће значајно смањити квалитет вашег сна.
Ако желите да смањите потрошњу кафе из здравствених разлога, увек можете покушати да пијете кафу без кофеина или биљне чајеве са ниским процентом кофеина. Задовољиће вашу свакодневну потребу за пићем које ће вас подићи, а кофеин ћете уносити у организам у знатно мањој мери.
Ovaj vitamin je neophodan za rast kose

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ко има ове здравствене проблеме, хитно би требало да престане да пије кафу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.