Јужну Калифорнију погодила олуја, поплављен Лонг Бич, затворени путеви

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Feb.2024, 12:41

Јужну Калифорнију погодила олуја, поплављен Лонг Бич, затворени путеви

Јужну Калифорнију погодила је олуја праћена јаким кишама, што је изазвало мање поплаве и затварање путева, а још јача олуја очекује се за викенд. Фото: Танјуг/AP Photo/Eric Thayer Град Лонг Бич, јужно од Лос Анђелеса, један од најтеже погођених поплавама, а поплављен су део аутопута и улице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << испод железничког моста.
Најмање једног возача морали су да спасавају ватрогасци из поплављеног аутомобила, преноси Ројтерс. Због поплаве и одрона камења затворени су бројни други путеви широм региона, укључујући и прометни тунел који повезује аутопут Пацифиц Цоаст са аутопутем у Санта Моники.
Фото: Танјуг/Brittany Murray/The Orange County Register via AP У центру Лос Анђелеса у четвртак је било најмање 50 судара, а ватрогасци су морали да спасу једног човека који је био заробљен у аутомобилу због поплаве. Упозорење о поплавама објављено је за округ Лос Анђелеса, Оринџ и за Сан Дијего.
Олуја је прво у среду погодила америчку државу Орегон и северну Калифорнију, а затим се проширила на југ, захвативши област залива Сан Франциско. На вишим надморским висинама у планинској области Сијера Невада у Калифорнији пао је велики снег.
Orban rekao da je bio „priteran uza zid“ da odobri pomoć EU Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јужну Калифорнију погодила олуја, поплављен Лонг Бич, затворени путеви се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.