Ђанмарко Поцеко више није тренер Асвела, мења га Пијерик Пупе

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 15:19

Ђанмарко Поцеко више није тренер Асвела, мења га Пијерик Пупе

Италијански стручњак Ђанмарко Поцеко више није тренер кошаркаша Асвела, објавио је француски клуб на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Поцеко је у клуб из Вилербана дошао крајем октобра, када је отказ добио Ти Џеј Паркер.
„Управа Асвела донела је одлуку да се растане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Ђанарком Поцеком. Дошло је до пријатељског прекида сарадње, који на снагу ступа одмах. Како би дао подстицај екипи у другој половини сезоне, нови главни тренер екипе, почевши од суботе, биће Пијерик Пупе. Њему ће асистенти бити Едоардо Касалон и Жозеф Гомис, као и Карим Атамна, који ће бити задужен за индивидуални рад са играчима“, стоји у саопштењу Асвела.
Италијана ће на клупи заменити Пјер Пупе, стручњак који је својевремено био део стручног штаба Ти-Џеј Паркера. Нови тренер ће у Евролиги дебитовати против Црвене звезде у среду 9. јануара.
Košarkaši Reala u spektakularnom meču pobedili Efes posle četiri produžetka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђанмарко Поцеко више није тренер Асвела, мења га Пијерик Пупе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.