Пешић: На турниру у Абу Дабију играмо са Аустралијом и Америком

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 13:28

Пешић: На турниру у Абу Дабију играмо са Аустралијом и Америком

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да ће српски кошаркаши током припрема за Олимпијске игре, учествовати на турниру у Абу Дабију са селекцијама Аустралије и Сједињених Америчких Држава. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Пре него што репрезентација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије отпутује у главни град Уједињених Арапских Емирата, Пешић истиче да српске кошаркаше чека припремна утакмица у Лиону на опроштају Тонија Паркера.
„Највероватније идемо на турнир у Абу Даби, тамо ћемо играти прву утакмицу са Аустралијом, а другу са САД. Они су нама послали понуду да се потпише уговор, услови које смо тамо добили су фантастични, сада Савез треба да то њима потврди. Највероватније идемо тамо. Играмо са Французима на опроштају Тонија Паркера, то је 12. јула, пре него што играмо у Абу Дабију. У Абу Дабију смо 15, 16. и 17. јула, а са Французима играмо у Лиону. То је то, засад“, изјавио је Пешић за Моцартспорт.
Košarkaši Reala u spektakularnom meču pobedili Efes posle četiri produžetka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пешић: На турниру у Абу Дабију играмо са Аустралијом и Америком се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.