Алекса Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 11:28

Алекса Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен

Алекса Аврамовић, репрезентативац Србије у кошарци, казао је Тањугу у Пироту, где је присуствовао отварању Божићне школе спорта заједно са селектором репрезентације Светиславом Пешићем, да опоравак после повреде иде добро и да ће се ускоро наћи поново на терену. Фото: Танјуг/Немања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јовановић/нр “Иде добро, данас сам снимио ногу, 80-90 посто је боље и ускоро ћу се наћи на терену“, казао је Аврамовић, који је у Пироту посетио и тренинг кошаркаша Пирота, у клубу у коме је поникао селектор Пешић.
У оквиру Божићне школе спорта, коју организује Спортски центар Пирот, под покровитељством Града Пирота, више хиљада малишана сваки зимски распуст проведе бавећи се спортом или учећи неки од бројних заната, на неком од укупно 70 потпуно бесплатних програма.
Аврамовић је казао да је реч о одличном пројекту Града Пирота.
“Хвала Граду Пироту на дочеку и феноменалној организацији и ја сам почаствован што сам овде. Моја порука младима је да дубоко верују у то што раде и да имају велике амбиције јер ће успех сам доћи. Осећај је прелеп када видите пуне терене, онда знамо да смо урадили прави посао и да смо донели нешто добро тој деци и одвели их на прави пут“, казао је Аврамовић.
Отварајући Божићну школу спорта, селектор Пешић пред препуним Омладинским стадионом, где је иначе почео да игра кошарку као дечак, казао је да оваква светковина спорта, попут пиротске Божићне школе спорта, не постоји нигде, не само у Србији, већ и шире.
“Ми Пироћанци смо јединствени у свему па и у овоме. Желим свима да уживате у овој манифестацији и бројним спортским програмима“, поручио је Пешић.
Topić pauzira između četiri i šest nedelja, Bolomboj spreman za Cedevita Olimpiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алекса Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.