Без снега на главним путним правцима, опрезно због поледице и магле

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 09:16

Без снега на главним путним правцима, опрезно због поледице и магле

Најоптерећенији путни правци првог и другог приоритета одржавања су проходни и на њима нема снега, саопштило је јутрос Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/blende12 Снега има местимично у расквашеном стању до 5 центиметра на путевима на територији Ивањице, због чега се препоручује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опрезна вожња.
У околини Зајечара, учестали су ситни одрони, дуж нестабилних камених косина, у клисурама, којих највише има на Ђердапској магистрали.
Због најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, постоји могућност појаве местимичне поледице, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима.
Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.
Због предстојећих празника очекује се повећани интензитет саобраћаја ка свим зимским туристичким центрима, због чега „Путеви Србије“ апелују на све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину условима на путу и поштују саобраћајне прописе.
Putevi Srbije: Edukativna kampanja „Ne blokiraj zaustavnu, ne zaustavljaj život“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без снега на главним путним правцима, опрезно због поледице и магле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.