Путин изразио саучешће Ирану, осудио тероризам

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 20:21

Путин изразио саучешће Ирану, осудио тероризам

Председник Русије Владимир Путин изразио је данас саучешће властима Ирана поводом погибије више од 100 људи у данашњим експлозијама у Керману и осудио „тероризам у свим његовим облицима“ наводећи да је убиство цивила „шокантно по својој суровости и цинизму“. Фото: Танјуг/AP/Gavriil >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Grigorov Руски председник изразио је саучешће врховном верском лидеру Ирана ајатолаху Алију Хамнеију и председнику Ебрахиму Раисију у вези са трагичним последицама, како су навеле власти у Техерану, терористичког напада у граду Керману.
„Убиство цивила који су посетили гробље је шокантно по својој окрутности и цинизму. Молим вас пренесите речи саучешћа и подршке породицама и пријатељима настрадалих, као и жеље за брз опоравак свим повређенима“, наводи се у телеграму објављеном на сајту Кремља, преносе РИА Новости.
Број жртава две експлозије повећао се на 103, док је рањена 141 особа, на обележавању четврте годишњице смрти бившег генерала елитних иранских јединица Кудс, Касема Сулејманија.
Де Кро: ЕУ неће одузети Мађарској право гласа због назадовања у владавини права

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин изразио саучешће Ирану, осудио тероризам се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.