Платформа Телеграм побољшала квалитет разговора и увела нови дизајн позива

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 16:08

Платформа Телеграм побољшала квалитет разговора и увела нови дизајн позива

Компанија Телеграм саопштила је да је побољшала квалитет разговора преко своје истоимене платформе, увела нови дизајн позива и нове анимације које треба да засене главног конкурента, апликацију Вацап фирме Мета. Фото: Pixabay/More photos boosty.to/victoria_art_music Позадине на Телеграму ће се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мењати на основу статуса позива, односно на основу тога да ли телефон звони или позив траје или је разговор завршен, преноси портал Тех кранч.
Нови интерфејс захтева мање ресурса него раније што значи да штеди батерију и боље ради на старим уређајима.
Квалитет звука током позива преко Телеграма је све бољи и његово побољшавање ће се наставити током 2024. године, додаје се у саопштењу компаније са седиштем у Дубаију.
Поред тога, Телеграм уводи своју забавну анимацију „испаравања“ и за кориснике оперативних система иОС и Андроид која се појављује сваки пут када корисник брише поруку.
Телеграм је пре месец дана најавио прилагођавање емотикона за реакције и побољшање других функција како би се боље надметао са конкурентским Вацапом.
Метину платформу Вацап користе око две милијарде људи месечно, а Телеграм има више од 800 милиона активних корисника на месечном нивоу.
Nezaposlenost u Nemačkoj u decembru porasla na 5,9 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Платформа Телеграм побољшала квалитет разговора и увела нови дизајн позива се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.