Да ли парфем који волите има везе са вашим карактером? Доказано је да су неки мириси у тесној вези са особинама личности

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2024, 14:01

Да ли парфем који волите има везе са вашим карактером? Доказано је да су неки мириси у тесној вези са особинама личности

Мирисне ноте које волите могу открити неке особине ваше личности. Фото: Unsplash/Adnes Molina Да ли бисте желели да изненадите некога парфемом за Нову годину, али се плашите да не погрешите?
Пре него што се одлучите за куповину парфема као поклона добро размислите о особи којој намеравате >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да поклоните парфем и покушајте да сазнате какве мирисе и парфеме иначе користи. То можете учинити тако што ћете их помирисати или, паметније, завирити у њихов ормарић.
И, наравно, треба водити рачуна о карактеру особе коју желите да изненадите новом бочицом парфема.
Доказано је да су одређене врсте мириса у тесној вези са карактеристикама одређене личности.
Ево шта одликује љубитеље одређених мириса: Дрвенасти мириси Људи које привлаче дрвенасти мириси фокусирани су на професионални успех и имају тенденцију да померају границе, због чега их најбоље описују речи као што су перфекционизам и екстровертност.
Ове мирисе обожавају како зависници од адреналина, као и сви они који викенде воле да проводе у освајању нових планинских врхова.
Оријентални мириси Љубитеље оријенталних, сензуалних парфема најчешће ћете препознати по утицају који имају на друге људе – све очи су увек упрте у њих, али не само због њиховог самопоуздања и начина на који се крећу, већ и зато што су веома комуникативни.
Они имају специфичан карактер и често веома специфичан модни стил (воле дуге, свилене мараме и златни накит).
Цитрусни и воћни мириси Ови мириси углавном привлаче отворене људе који се не плаше да преузму иницијативу: ако им се неко допадне, позваће га да изађу.
То су изузетно позитивни и енергични људи који стално путују и размишљају о новим начинима да се усаврше. Једне недеље ће ићи на курс керамике, а следеће недеље ће научити да свирају гитару.
Људи који природно гравитирају цветним мирисима су генерално изузетно емпатични и посвећени свом блиском кругу људи.
Сањају о кући са великом баштом, никада неће заборавити да вам честитају рођендан, а велика је шанса да воле да праве колаче у слободно време.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли парфем који волите има везе са вашим карактером? Доказано је да су неки мириси у тесној вези са особинама личности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.