Praznik u novembru

Izvor: Objava, 28.Okt.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznik u novembru

Još se nismo navikli na novi praznik, “Dan primirja u Prvom svetskom ratu”, koji se neradno obeležava od prošle godine. U stvari, ovaj praznik, 11. novembra, "pada" idealno – za sve one kojima je potreban kratak odmor između letovanja i zimovanja. A ne žele, naravno, da odmor od posla provedu u poslovima po kući.

Kada se, kao ove godine, poklopi da neradni dan bude ponedeljak – ostaje samo dilema gde i kako provesti produženi vikend. A u situaciji kada imate vremena, nekad i ne treba previše novca da bi ste negde otputovali i lepo se proveli.

Za Vas smo pronašli dva aranžmana koji su atraktivni, jeftini, a možete ih platiti i na rate u agenciji “Arena travel”.

"Zlatni Prag" možete doživeti za neverovatnih 89 eura . Ovaj aranžman “Arena travela” obuhvata autobuski prevoz, 3 noćanja sa doručkom u hotelu kategorije 3* i razgledanje prelepe češke prestonice, sa lokalnim vodičem. Kažu, da onaj ko nije video Prag, nije ni bio u Evropi. Postoji i mogućnost jednodnevnih fakultativnih izleta iz Praga. Najpre, u prelepi barokni grad Drezden (Nemačka), koji važi za “Firencu na Elbi” ali i interesantnu šoping destinaciju. A onda, čarobne Karlove Vari, najpoznatiju banju u Evropi i mondensko mesto, gde su kroz istoriju dolazili mnogi političari, pisci, pesnici, kompozitori...

Za one koji vole Italiju, drugi aranžman agencije “Arena travel” je putovanje u Milano. Za 115 eura možete provesti nezaboravno vreme u glavnom gradu regije Lombardija i svetskom centru mode. Aranžman uključuje autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 4* u blizini centra grada. A iz Milana postoji mogućnost odlaska na izlet u Đenovu sa posetom tržnom centru Serravalle. Ono što je takođe zanimljivo je i fakultativni izlet u Lugano (Švajcarska), gde možete uživati na prelepom švajcarskom jezeru.

I Prag i Milano važe za neke od najatraktivnijih turističkih destinacija u Evropi - a s obzirom da praznik nudi dovoljno slobodnog vremena, i da su cene i uslovi plaćanja u “Arena travelu” više nego povoljni, dovoljno je da imate pasoš i sebi priuštite jedno od ova dva zadovoljstva.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/arenatravel.beograd

Web sajt ArenaTravel: http://www.arenatravel.rs/